USA

State Championship!!

We won State!! 
Im so proud of my team

#utveksling

Senior Pictures

Nå har ca. 1/4 av utvekslingsåret allerede gått, og det har gått FORT! Det er ihvertfall slutt på 1. Quarter på skolen, og jeg har vært her i 78 dager. Det er helt sykt hvor fort det går. Jeg har kommet inn i rutiner, og det har begynnt å føles som hjemme. Jeg føler meg også hjemme på skolen, og jeg går meg ikke vill lengre. Jeg har jo begynt på Rugby her, og nå er sesongen nesten over. Vi har vunnet alle kampene så langt, og på søndag er det State Championship! Tror det kommer til å gå bra også. Elsker rugbylaget så mye, og vi trener sammen rundt 6 timer hver uke. Til dere som tror jeg kommer til å komme rullende hjem, jeg har faktisk ikke gått opp noe i vekt! 

Selv om jeg har det veldig bra og virkelig ikke kunnet fått en bedre familie så er det ikke bare en dans på roser. Savner å alltid ha jentene mine rundt meg som jeg kan være meg selv helt med, og savner å ha pizzakveld hver fredag hjemme. Det er vanskelig å forklare, men alle følelsene her er på en måte forsterket. Når jeg er glad er jeg kjempelykkelig og føler alt er perfekt, men det er også dager hvor jeg savner Norge masse og bare er trist uten grunn. Det er heldigvis flest bra dager! Jeg har vært heldigere enn de fleste føler jeg, for alt har gått min vei egentlig. Her så tar alle Senior Pictures, som jeg trodde var bare noen bilder folk tok hjemme privat. Ikke det nei! Det er flere som bruker flere hundre dollar på fotograf og tar bilder en hel dag. En venn av vertsmor er fotograf, så hun tok bildene mine! Jeg er veldig fornøyd, og det var første gang noen profesjonelle har tatt bilder av meg. Det var veldig gøy, og jeg fikk det mye billigere, som alltid er bra. 
#utveksling

Mall of America & Shakopee

For noen uker dro jeg til Minneapolis i Minnesota! Det var en tur med Drama på skolen, fordi de jobber med å sette opp Robin Hood! Det var utrolig gøy. Jeg er med som Crew, som betyr at jeg gjør ting som sminke, props og jobber "bak scenen". Jeg ville egentlig prøve å ta audition for å være skuespiller, men jeg hadde aldri hatt tid med alle Rugby treningene (6-8 timer i uka!) og at jeg ikke turte å prøve haha.. 

Vi dro rett etter 6. time og tok en buss til Minneapolis som egentlig bare skulle ta 3 timer. Meeen på grunn av trafikk og at de bygget på veien tok det over 6 timer! Det gikk utover tiden vi fikk i MOF og vi hadde bare litt over en time der.. Det var utrolig stort og virkelig noe annet enn noe jeg har sett i Norge og andre steder. Det var tre etasjer med butikker og i midten hadde de berg og dalbaner. Vi hadde egentlig ikke tid til å shoppe noe særlig og jeg hadde ikke særlig lyst, så jeg og Ben bestemte oss for å ta noe som het The Amazing Mirror Hall. Jeg trodde det skulle være noe ala Speilhuset på Liseberg, men det var utrolig bra laget. Det var speil overalt, og det var flere ganger jeg løp rett inn i et speil. Det var så forvirrende at vi ikke kom oss ut og måtte få noen til å vise oss veien...

Senere så dro vi på et hotell og sov der. Jeg delte rom med 3 utrolig koselige jenter! Dagen etter ble vi vekket rundt kl 7 og spiste frokost før vi dro videre til Shakopee Festival, eller Renaisance Festival. Det er fordi de som spilte i Robin Hood skulle få følelsen av den tiden soms stykket er i. Det var utrolig gøy! 

To my english speaking friends, I had a great time at the Shakopee Festival and at Mall of America! 

#utveksling


 

HOMECOMING

Dette er et veeeldig sent innlegg, men vi hadde homecoming dansen for 2 uker siden! det var utrolig gøy.

Jeg gikk med Phil fra Belgia (bare som venner). Tradisjonen er er at man drar i grupper. Først dro vi til Maren´s hus og tok noen bilder før vi dro til Jordan Creek Mall, som har vann og fontener for å ta flere bilder. Etter det dro vi til Cheesecake Factory som var fantastisk godt! Tilslutt dro vi til dansen, som kan sammenlignes med disko i Norge(haha), der vi var i en stor mørk hall med discolys og en Dj. Det var annerledes dansing her, og mye grinding hahah. 

Her er noen av bildene! Vi tok utrolig mange. 

Det er veldig vanlig å posere med hånden på hofta her! 

Here are some of the pictures from homecoming! I had a great time. We ate at the Cheesecake Factory after we took pictures at Marens House and at Jordan Creek. I went with Phil from Belgium as a friend. The dance was afterwards, and it was different from Norway! I had so much fun. 

#utveksling

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits