Før avreise

Region!

Hei! 

Igår rett etter jeg skrev innlegget der jeg sa jeg ikke visste hvor jeg skulle havne, fikk jeg vite at listene over hvilken flyplass man lander i var lagt ut. Der sto det hvilke stater man kan havne i! 

Jeg skal lande i CHICAGO, Illinois. 


(bilde fra Google) 

Det betyr at jeg kan havne i 10 forskjellige stater nord i USA! Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, North Dakota, South Dakota og Wisconsin.

 

 

Dette er området hvor jeg kommer til å havne. 

​Jeg er utrolig fornøyd! riktignok ikke de varmeste statene med sommer hele året, men hvis jeg ville hatt sol hele året hadde jeg heller dratt til den Dominikanske Republikk ;) Tror det kommer til å bli kjempebra, og gleder meg enda mer til å dra! 

Utveksling

Hei, jeg heter Lisa, er 17 år og er fra Halden!

Jeg skal på utveksling til USA skoleåret 2013/14. Har drømt om det veldig lenge, og nå er det ikke lenge igjen. 

 Jeg har alltid vært glad i å reise, og har alltid tenkt tanken på å dra på utveksling. Var lenge usikker på hvor jeg skulle dra, men så ble det USA. 

Utvekslingsorganisasjonen jeg reiser med er AFS utveksling, og jeg er veldig fornøyd me de hittil. Det var en preorienteringscamp i Oslo en gang i April, og der ble jeg kjent med mange koselige folk i samme situasjon. Det var vel etter den campen at jeg egentlig skjønte at snart så reiser jeg til andre siden av verden for et år! Avrisedatoen er satt til 7. eller 8. august, og idag er det bare 86 dager igjen. Det er under 3 måneder!! Har enda ikke fått vertsfamilie, og åpner mailen min i spenning sikkert 10 ganger daglig... Med AFS kan man havne i alle stater inkludert Alaska og Hawaii, og har fortsatt ingen aning overhodet hvor jeg havner. Men det er jo familien som er viktigst for hvordan året blir! 

(biler fra weheartit) 


Jeg vil bruke bloggen på å skrive om året for å ha noe å se tilbake på, og sånn at alle hjemme kan se hva jeg driver med uten å måtte fortelle det om og om igjen. Vil skrive litt om før jeg reiser og om hverdagen under oppholdet og hvordan det er å komme hjem igjen, men sannsyligvis ikke noe som ikke har med utvekslinga å gjøre. 

Tror det kommer til å bli et helt fantastisk år med mange nye venner og masse nye minner!! 

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits