USA

Kaldt


Idag og igår har vi fri fra skolen fordi det er så kaldt. Det er målt rundt - 25 grader celcius, men med "vindchill"  føles det som det er -30, - 40 grader.... syyykt kaldt! Jeg har da ikke vært utenfor huset de siste to dagene. 

I det siste har det skjedd så mye gøy! Har fortsatt ferie føles det som, selv om finals week er denne uken. Så kan vi velge å ikke ta 2, så da valgte jeg å droppe matte og biologi, så jeg skal ta American Heritage, Spansk og foto. Det siste er bare en presentasjon med en photoshop skill, så det er enkelt. 

På nyttårsaften startet jeg dagen med å dra til legen fordi jeg hadde hatt så vondt i halsen se siste dagene. Det er så annerleder med helsesystemet her, en legetime var liksom rundt 200 dollar (1200 kr cirka), men heldigvis har jeg jo forsikring med afs. Senere på dagen dro jeg til Ben og Phil sitt hus for å feire nyttårsaften, UTEN fyverkeri... det visste jeg ikke, men det er visst ulovlig her. Var ikke helt det samme å bare telle ned, jeg er jo vandt med at alle drar ut og ser på fyverkeriet, men det var forttsatt utrolig koselig! Jeg tok ikke såmange bilder, men jeg har noen. 

Ellers var det winter formal. Selve dansen var ikke fantastisk, men vi hadde det veldig gøy uansett! 

Dariaa <3

Léa <3


#utveksling