Jul nr 3

Et av nyttårsforsettene mine er å blogge mer! Selv om det ikke er helt nyttår enda da, men jeg starter tidlig. Tenk at det snart er 2014! Vanligvis rundt nyttår får jeg litt småpanikk og tenker har det virkelig allerede gått enda et år? jeg har jo ikke gjort noe spesielt..  Men i år er det annerledes. Jeg har opplevd så mye! Fått så mange nye venner, opplevd masse nytt. Jeg er sikker på at 2014 vil bli bra, har så mye bra som skjer! Det nærmeste er Hawaii om 48 dager!! og når jeg kommer hjem igjen har jeg masse planer og da er jeg jo 18!! 

Idag så dro vi opp og feiret jul for tredje gang med Mickeys side av familien. Jeg fikk et kamera av Mamma, pappa, Bestemor, Oma og Opa (bestemor og far på tysk haha) siden det er mye lettere at jeg kjøpte det her enn at de skal sende det. Det er Canon rebel t3i, og jeg elsker det!! Men det glemte jeg jo selvfølgelig når vi sto opp klokka 8 imorges.. Døgnrytmen er jo helt snudd, sov til halv 1 dagen før. Vi kjørte 2 timer nord til Garner, og spiste god mat og åpnet gaver. Jeg fikk så mye klær! Det trenger man jo alltid.

Agnes

Siden jeg ikke tok noen bilder tenkte jeg at jeg kanskje kunne poste noen bilder jeg tok av skolen (etter skoletid) for en stund siden. Det er sikkert noen som lurer på hvordan den ser ut. Den er veldig stor, men mye av den er "under construction", men jeg klarte likevel ikke å finne veien før etter noen måneder. 

 

Léa from france! <3

Typiske "lockers" som man ser i filmer, det eneste problemet er at min er 5 min fra klasserommene, og pausene er jo på bare 5 min! så det sier seg selv at det ikke går..

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar