Lately

Sorry for at jeg ikke har blogget!! skal prøøøve å bli bedre, har kjøpt meg et ordentlig kamera nå, så kanskje jeg får blogga mer! Men som min vertsmor sier; om jeg hadde blogga hver dag så hadde det betydd at jeg ikke hadde noe å gjøre haha 

Idag fikk vi endelig juleferie! Vi hadde også en "2 hour delay" så vi begynte skolen 10,20, som var deeilig. Det var veldig rart at skolen ble utsatt, det skjer jo aldri i Norge! Vi hadde også noen prøver som jeg da slapp. 

Idag bestilte jeg også bilettene til HAWAII!!!

15-22 februar befinner jeg meg på stranda og soler meg 

Siden jeg har blogga sist har det skjedd mye! Thanksgiving (som jeg ikke tok et eneste bilde av, oops) var veldig spesielt og annerledes. Så mye maaaat, selv om jeg ikke spiste noe kalkun så ble jeg utrolig mett. Vi dro opp til G-town, en bitteliten by som heter Garner. Dagen før det dro jeg på black friday! Jeg trodde det skulle være helt kaotisk og crazy, men der tok jeg feil... Det var verken særlig billigere eller mange folk! Det er visst bare i storbyene hvor folk løper over hverandre for å få gode tilbud. Jeg kjøpte likevel noen ting! Alt er jo så utrolig billig her uansett. 

Ellers fikk jeg en pakke fra Norge <3<3<3<3<3 Melkesjokolade (som er borte), gløgg, gaver og aromat. hahaha savnet aromat så mye, alt blir jo bedre med det. Jeg har også fått sendt noen pakker hjem! selv om den siste kaanskje blir litt sein så er det bedre enn aldri! Jeg har jo dobbelt opp med julegaver iår, så vi utveksligstidentene, og noen amerikanere, bestemte oss for å gjøre "Secret Santa" som er at man trekker et navn og så kjøper man gave til de, men det er hemmelig. Da trenger man ikke å kjøpe for alle! Vi var sammen og tok masse bilder av det. Det blir nok lit mange bilder, men legger ut de fleste slik at alle kan få de de vil ha! 

Alejandro, Daria, Léa

American continent


Europeans

#utveksling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits