Mall of America & Shakopee

For noen uker dro jeg til Minneapolis i Minnesota! Det var en tur med Drama på skolen, fordi de jobber med å sette opp Robin Hood! Det var utrolig gøy. Jeg er med som Crew, som betyr at jeg gjør ting som sminke, props og jobber "bak scenen". Jeg ville egentlig prøve å ta audition for å være skuespiller, men jeg hadde aldri hatt tid med alle Rugby treningene (6-8 timer i uka!) og at jeg ikke turte å prøve haha.. 

Vi dro rett etter 6. time og tok en buss til Minneapolis som egentlig bare skulle ta 3 timer. Meeen på grunn av trafikk og at de bygget på veien tok det over 6 timer! Det gikk utover tiden vi fikk i MOF og vi hadde bare litt over en time der.. Det var utrolig stort og virkelig noe annet enn noe jeg har sett i Norge og andre steder. Det var tre etasjer med butikker og i midten hadde de berg og dalbaner. Vi hadde egentlig ikke tid til å shoppe noe særlig og jeg hadde ikke særlig lyst, så jeg og Ben bestemte oss for å ta noe som het The Amazing Mirror Hall. Jeg trodde det skulle være noe ala Speilhuset på Liseberg, men det var utrolig bra laget. Det var speil overalt, og det var flere ganger jeg løp rett inn i et speil. Det var så forvirrende at vi ikke kom oss ut og måtte få noen til å vise oss veien...

Senere så dro vi på et hotell og sov der. Jeg delte rom med 3 utrolig koselige jenter! Dagen etter ble vi vekket rundt kl 7 og spiste frokost før vi dro videre til Shakopee Festival, eller Renaisance Festival. Det er fordi de som spilte i Robin Hood skulle få følelsen av den tiden soms stykket er i. Det var utrolig gøy! 

To my english speaking friends, I had a great time at the Shakopee Festival and at Mall of America! 

#utveksling


 

Ingen kommentarer

cathrinelfoto
-24.10.2013 kl:21:23


Å, det ser utrolig morsomt ut! Fin blogg du har :D

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits