Jeg lever!

Beklager for å ikke ha blogger, og jeg har det bra! Det har skjedd så mye, og jeg har egentlig ikke hatt tid.. Jeg har begynnt på skolen, vært syk og vært på min første American Football game! det var helt sinnsykt hvor mye skolespirit det er, alle var helt gale! 

Jeg har begynt på skolen, og det er like kjedelig som i Norge med matte, naturfag og historie.. men det er faktisk mye vanskeligere enn jeg hadde forestilt meg med at alt er på engelsk! Det er litt annerledes, jeg har ikke journalism fordi noen av timene måtte endres. Men jeg har fotography fortsatt som er mitt yndlingsfag! Det er kjempespennede, og jeg har blitt kjent med endel i den klassen. 

Disse tar jeg hver dag, utrolig ukomfortable og en tur som tar 5 minutter med bil tar 30 minutter.. 

Her skulle vi stemme på Homecoming King og Queen, og de er de 5 som fikk flest stemmer som ble nominert, så stemmes vi på de igjen så det blir en King og en Queen. Det er homecoming om 3 uker! Det er en uke hvor vi har et tema hver dag, og årets tema er "Across the universe". Dagene har tema "under the sea", "Home land pride", "In the universe" og "School Spirit". På fredagen er det en stor fotballkamp og så på lørdag er det homecoming dance! Gleder meg masse, og jeg har allerede fått noen å gå med ;) 

Forrige helg var jeg syk, og jeg lå rett ut med nesten 40 i feber. Det varte fra torsdag til søndag, og så mistet jeg stemmen. Jeg ble ikke bare litt hes, men jeg kunne virkelig ikke lage noen lyd omtrent! Det var veldig rart for meg siden jeg har aldri mistet stemmen før, men det er visst veldig vanlig her. Typisk amerikansk! Cheerleadere, fotball og team spirit. 

Jeg har hatt noe hjemmelengsel i det siste, men tror bare at det er midlertidig og kommer til å gå over. Det er veldig mye gøy å finne på her! 

Downtown Des Moines! Jeg skal også på MACKLEMORE!! den 30. october 

#utveksling

4 kommentarer

-01.09.2013 kl:00:12


Downtown Des Moines! Jeg skal også på MACKLEMORE!! den 30. october

> october
Johanne
-01.09.2013 kl:06:32


ser ut som vi lever ganske likt for tiden, haha! jeg har også spansk 2 og algebra 2 i år. har også fått oppleve school spiriten, scheerleaderne og fotballkampene, moro. kos deg masse videre:)
Helene
-01.09.2013 kl:10:24


wiii, bra du koser deg, lisa!! har ventet på blogginlegg nåå :P
Maiken
-01.09.2013 kl:21:29


Ååååå! Din dritt! Jeg vil på macklemore! Han er i norge 2.oktober! ! Men her koster billettene nesten 500 kr...

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits