Andre dag med familien!

Idag så har vi dratt til kjøpesenteret så jeg kunne ordne med ny lader til macen, og sette opp et amerikansk nummer og simkort. Vi dro også og shoppet litt, og dro til Target! Jeg valgte et abonnement fra AT&T som koster 40 dollar, og som gir meg unlimited ringing, texting og mobildata. Jeg har et problem med kortet mitt, og det er at det ikke fungerer som debit, (at man skriver inn PINkoden), så jeg må alltid bruke credit.. Noen som vet hva det kan være? Jeg har et vanlig visa-kort, ikke electron. 

Etter det så kom hele familien på Matt sin side over, og jeg fikk møte alle. De er så koselige, og imorra skal de ta meg med til Iowa State Fair! Gleder meg såå mye. 

Etter det dro vi til Orange Leaf, som er et Frozen Yogurt sted. Jeg eelsker frozen yogurt. Her er noen bilder fra dagen! Matt & Mickey 

Når jeg kom hit så fikk jeg noen gaver! De hadde kjøpt skolegenseren til skolen jeg skal gå på, Valley High School, den største skolen i Iowa, og den er så herlig! Courtney, Rachel og Samantha hadde kjøpt skole t-skjorten til meg også :D Go Valley Tigers! 

Jeg har også ordnet med fagene jeg skal ta, så her blir timeplanen min: 

Spanish 2, Algebra 2, American Heritage (obligatorisk for alle utvekslingsstudenter), Journalism, P.E, Fotography og Biology. 

Jeg må ta spansk, matte og biologi for skolen i Norge, så da tror jeg at de andre fagene blir gøy og annerledes fra hva jeg hadde tatt i Norge. Gruer meg masse til første skoledag, men det går heldigvis 13 andre utvekslingsstudenter på skolen så jeg har ihvertfall noen jeg kjenner.. Skolen har derimot hele 6 lunchtider siden vi er så mange. 

 

 

2 kommentarer

Elise Ervum - Livet i Chicago
-12.08.2013 kl:09:22


Jeg har nå bodd 1 år i USA og jeg må bruke credit overalt med mitt norske bankkort, selv om jeg er har vanlig visa. Jeg tror ikke vi kan bruke debit, dessverre. Ellers så kan du jo ordne deg et amerikansk debit card, da får du bruke en selvvalgt kode :-)
amalie
-21.09.2013 kl:22:05


Har det samme problemet med mitt Visa kort. Må alltid ta credit, haha

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits