Reisen!

Jeg har egentlig ikke en grunn til at jeg ikke har blogget før, men det har skjedd så mye, og jeg ville bli bedre kjent med familien! 

På morgenen den 7. så våknet jeg tidelig, og var klar lenge før vi skulle dra. Vi dro kvart på 8 og kjørte de to timene til flyplassen. Mamma og Pappa kjørte meg til flyplassen, og det var vanskelig å si hade når jeg visste jeg ikke kom til å se de på et helt år. Jeg har ikke fått noe hjemmelengsel ennå, men det gikk opp for meg at jeg faktisk skulle dra på flyet når jeg leste de fine brevene jeg fikk fra Maiken, Thao og Kakko. 

Vi reiste rundt 30 jenter fra Oslo - København, så København - Chicago. Vi fløy tilsammen i 9,5 timer, så overnattet vi på et hotel i Chicago. Det var en veldig lang reise og vi fikk ikke lagt oss før ca. kl 5 norsk tid etter over 20 timer med reise. Vi ventet hele dagen i Chicago på hotellet og ble kjent med mennesker fra hele verden. Når danskene og de spanske kom så reise vi videre til Des Moines, hvor vi skulle ha Arrival Camp. Vi kjørte buss i 6 timer til og sov der en natt. Tenkte jeg skulle legge ved bilder som forklarer det bedre. 

 Utenfor flyplassen i Chicago. 


Meg og Marie etter en lang reise. Flykameraten min, Haldis. 
Vi fikk disse navnelappene med hvor vi skulle på camp. DSM står for Des Moines, og den grønne prikken betydde at jeg skulle sove en natt på hotell i Chicago. Fra hotellet i Chicago! Carolina fra Bolivia, Beate (HER), Karoline, (HER) og jeg.  

Nå sitter jeg i stua med vertsfamilien, Matt & Mickey. De er kjempebra og jeg er kjempeglad! jeg har møtt familien, og vertssøskenbarna mine er helt fantastiske.#utveksling

2 kommentarer

Tatt av kvinnene
-12.08.2013 kl:02:41


Så spennende! Året kommer sikkert til å bli helt fantastisk :D
Elise Ervum - Livet i Chicago
-12.08.2013 kl:09:08


Så spennende! Det kommer nok til å bli et veldig bra år :-)

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits