Pakking!

Nå er det en uke til jeg drar! Teknisk sett bare 6 dager. Vilt. Har virkelig ikke gått opp for meg enda, og tror ikke jeg helt skjønner det før jeg står på flyplassen. Har begynt å si hade til vennene mine og det blir hardt å være borte fra de i nesten 11 måneder. Men med skype og facebook skal det gå bra også! Ellers har jeg begynnt å pakke, og det å pakke for 11 mnd i en 20 kilos koffert er IKKE lett. Halvparten av vekta har gått med til gaver til vertsfamilien og kofferten veier jo 6 kilo alene. Har begynnt å pakke, og bestemte meg for å ha med en bag som håndbagasje på flyet som jeg kan ha 5 kilo i.


Har ikke pakket verken sko, toalettsaker eller alle klærne jeg skal ha med, og har allerede nesten overvekt... :( Det at folk tar med seg bare en halv koffert på utveksling har jeg aldri skjønt, vil jo ta med alle klærne mine!

Jeg har også kjøpt litt typisk norsk mat som jeg tenkte jeg kunne lage til vertsfamilien. Fant fort ut at jeg egentlig ikke kunne lage så veldig mye norsk mat, så da ble det Toro.. Hvis noen har et forslag på norsk mat jeg kan lage så skrik ut! 

Har nå også snakket mye ved vertsfamilien min, og de er så herlige! Gleder meg virkelig mye til å møte de, og føler meg utrolig heldig! Tror nesten ikke jeg kunne bedt om bedre sånn som det ser ut nå. De sa også at det var greit å skrive om de her på bloggen! De heter Michelle og Matthew Maxwell, men de kaller seg bare for Mickey og Matt. Her er et bilde av de! 


 

Og her er et bilde av de nydelige kattene dems. Jeg vurderer også å skrive enten hele bloggen på engelsk, eller å oversette hvert innlegg på slutten, siden da blir det lettere for de som ikke snakker Norsk å forstå uten å måtte bruke Google Translate, men jeg får se hva det blir til. 

#utveksling

8 kommentarer

Julie Nåvik Sivertzen i USA
-01.08.2013 kl:02:03


det er rett og slett UMULIG å pakke! jeg reiser også med afs :))
Elise Ervum - Livet i Chicago
-01.08.2013 kl:08:38


Du kan jo kjøpe en del klær i USA da, så slipper du å ta med så mye :-)
lisakarina
-01.08.2013 kl:10:24


Julie Nåvik Sivertzen i USA: Jeg vet! Hvor lander du? :))
Jens Hofgaard Eikre
-01.08.2013 kl:11:27


Hvor er lapskausen!!??
Julie Nåvik Sivertzen i USA
-01.08.2013 kl:19:54


Jeg lander i Houston, skal være i en stor by rett utenfor Dallas i Texas :)) Har fått to vertsfedre!
lisakarina
-01.08.2013 kl:23:54


Julie Nåvik Sivertzen i USA: åå leste det blogginnlegget! det virker jo helt herlig! :D
Deb Sykes
-02.08.2013 kl:13:40


Hi, Lisa

I am Mickey's mom. We are looking forward to meeting you. We will see you in September at our son's wedding. We live about 2 hours north of Des Moines in Garner.
lisakarina
-04.08.2013 kl:09:26


Deb Sykes: Hi! I can´t wait to meet you :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM

Header av:


Helene Zeylon

hits